RoLo Entertainment Maastricht
licht geluid video verhuur
allround DJ
freelance allround technicus
bedrijfsevenement drive-inn show personeelsfeest
boekingen

DJ RoLo

DJ RoLo is al meer dan 15 jaar actief als professioneel DJ op diverse bruiloften, feesten clubs en cafe’s zowel in binnen- als buitenland. Door de variatie in feesten waar DJ RoLo heeft gedraaid weet hij raad met iedere feest. De een wil meer klassiekers, de ander meer modern en nog een ander wil graag een goede mix van beiden. Het kan allemaal. Door een perfecte mix van de genres die door u gewenst zijn en bij uw feest horen zal de dansvloer de hele avond gevuld zijn. Graag luistert DJ RoLo naar uw verzoekjes maar misschien veel belangrijker is wat wilt u absoluut niet horen. 

Niet alleen de DJ is belangrijk, maar ook het licht en geluid zijn sfeer bepalend voor een geweldige avond. DJ RoLo beschikt over perfecte geluidssystemen en heeft een ruime keuze in verlichting voor iedere locatie. Groot uitbundig of juist klein en intiem het kan allemaal.

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen over de diverse mogelijkheden die RoLo-Entertainment u biedt. Van standaard drive-in show tot totaal concept, zo verzorgen wij ook een compleet decor, dansvloer, lasershow, confetti shooters, podium, fotograaf, buffet, tapinstallatie, kortom alles dat nodig is om van uw feest een waanzinnige happening te maken.

  

e-mail:  roland@rolo-entertainment.nl          telefoon: +316 21503936